Cursus meubelstofferen

Workshop meubelstofferen, cursus meubelstofferen Zuid Holland

Heeft u ook nog een prachtig meubelstuk waar u erg aan gehecht bent maar wat nodig opnieuw gestoffeerd moet worden? U kunt dit ook zelf doen! Met onze workshop / cursus meubelstofferen begeleiden en leren wij u hoe u meubels moet stofferen. U kunt direct uw eigen meubelstuk, bv een stoel of een hocker meenemen en in de cursus gaan we hier direct mee aan de slag! U zult verbaasd staan over uw eigen kunnen!

Cursus meubelstofferen programma:

U kunt direct uw eigen meubelstuk, stoel of hocker meenemen indien niet mogelijk dan kan uw meubel opgehaald worden. Uw meubelstuk kan dan gedurende de meubelstoffeerder cursus die 8 weken duurt bij ons in Katwijk aan Zee blijven, zo hoeft u het niet elke te vervoeren.

De meubelstoffeerder workshop / cursus duurt 8 weken en is altijd op zaterdagochtend vanaf 10:00 – 12:30.
Indien het meubelstuk minder tijd vergt, duurt de cursus korter.

Het eerste onderdeel van de workshop meubelstoffeerder bevat het onderdeel kaal maken. Hierin leert u wat u wel en niet moet verwijderen om een goede start te maken. U verwijderd de juiste materialen en leert welke materialen behouden moeten blijven.

Het tweede onderdeel is het opnieuw opbouwen van uw meubelstuk. Mocht u nog aanpassingen aan het meubelstuk uitvoeren dan leren wij u hoe u dit het beste kunt doen. U kunt uit ons uitgebreide stoffenvoorraad een keuze maken, wij hebben zowel moderne als klassieke stoffen. U kunt deze stoffen met korting bij ons aanschaffen.

Cursus meubelstofferen kosten

De kosten zijn 30 euro per zaterdagochtend. Alle materialen worden aangeschaft tijdens de les. U hoeft dus behalve uw meubelstuk niets mee te nemen. Ook krijgt u korting op de aan te schaffen stoffen en andere materialen. De totale kosten voor een cursus van 8 ochtenden is € 240,-

Cursus stoel bekleden

Omdat in bijna alle gevallen de cursisten een stoel meenemen om te bekleden kunnen we deze workshop ook cursus stoel bekleden noemen. vaak betreft een verouderde stoel waar men mooie herinneringen aan heeft, of welke gewoon fantastisch zit omdat deze ambachtelijk gemaakt is. Voor alle stoelen hebben wij de kennis in huis om ze opnieuw mooi te bekleden. Ook hebben wij een gigantisch assortiment stoffen zowel modern als klassiek.

Cursus tijden en dagen meubel bekleden

De cursus is normaal gesproken op zaterdagochtend vanaf 10:00 – 12:30 en duurt 8 weken.
U kunt zich ook met meerdere personen aanmelden voor de cursus.

Voor personen, die zaterdagochtend niet kunnen, is een andere dag/tijd mogelijk na overleg.

Cursus stoel bekleden Zuid Holland

U kunt zich altijd vrijblijvend inschrijven dan bent u verzekerd van een plek, want vol is vol. U kunt zich inschrijven via ons contactformulier of even bellen naar 071-4012470

Vanzelfsprekend bieden wij u een heerlijk kopje koffie, thee of iets anders met iets lekkers aan tijdens de cursus!
Graag tot ziens in Katwijk aan Zee