Meubelstoffering in Noordwijkerhout

Wilt u uw meubels opnieuw laten stofferen? En bent u op zoek naar een specialist hierin? Zoek dan niet verder. Meubelstoffeerderij D. Elsgeest is voor u de ideale partner in meubelstoffering voor in Noordwijkerhout. Bij onze meubelstoffeerderij werken wij met de klassieke en moderne manier. Klassiek houdt in dat er bij de meubelstoffering nog gewerkt wordt met veren en ouderwetse vulling. Bij moderne gaat het om de schuimrubber of polyetherschuimvulling.

Meubelstoffeerderij D. Elsgeest & Zn staat voor:

  • 85 jaar ambachtelijke vakmanschap met eigen werkplaats;
  • Meubelrestauratie en meubelstoffering voor o.a. kussens en op maat gemaakte bekleding;
  • Een uitgebreide collectie tapijten; modern tot klassieke tapijten;
  • Handgemaakte en machinaal Perzische tapijten en traplopers.

Bij de meubelstoffering voor in Noordwijkerhout werken wij met meubelstoffen van diverse materialen en in diverse kleuren en kwaliteiten. Wilt u uw meubel een nieuwe kleur stof geven? Geen enkel probleem. Wij houden rekening met uw wensen en zorgen dat uw meubel weer zo goed als nieuw is.

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze meubelstoffering voor in Noordwijkerhout? Of zoekt u juist naar een nieuwe tapijt voor in Noordwijkerhout? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar d.elsgeest@kpnplanet.nl of bel naar 071 – 401 24 70.

U vindt onze meubelstoffeerderij D. Elsgeest & Zn aan de Zuidstraat 56 in Katwijk aan Zee. Wij zijn  geopend op:

Maandag, Dinsdag, Woensdag en vrijdag: van 9.00 uur tot 18.00 uur.
Donderdag: van 9.00 uur tot 21.00 uur.
Zaterdag: van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Nieuwe tapijt in Noordwijkerhout?

Bij D. Elsgeest & Zn hebben wij ook een uitgebreide collectie tapijten. Een ieder kan bij ons het ideale tapijt vinden voor in Noordwijkerhout. Wij hebben van klassiek tot modern, van handgemaakt tot machinaal. Onze tapijten komen onder uit het vroegere Perzie (Iran), Afghanistan, Pakistan, India, Nepal, België en Nederland.

Kunt u niet kiezen tussen een aantal tapijten? Wij bieden u nu ook de mogelijkheid om deze in uw huiselijke sfeer te bezichtigen, zodat u tot een optimale beslissing kunt komen. Kom dus direct langs en kies uw ideale tapijt voor in Noordwijkerhout!

Bent u op zoek naar een nieuwe tapijt voor in Noordwijkerhout? Kom dan direct langs en bekijk onze uitgebreide collectie tapijten! Ook geven wij u graag uitleg over de verschillende soorten tapijten. Wij staan altijd voor u klaar. Graag tot snel in onze winkel in Katwijk aan Zee!