Meubelstoffering Noordwijk

Meubelstoffeerderij Noordwijk? Zoekt u een specialist om uw meubels opnieuw te laten stofferen? In de meubelstoffeerderij D. Elsgeest doen wij dit zowel op de klassieke als op de moderne manier. U zult zich wel afvragen wat de klassieke en moderne manier is bij meubelstoffering voor in Noordwijk? Klassiek houdt in dat er veren en ouderwetse vulling wordt zoals crin en paardenhaar. Bij de moderne manier gaat het om schuimrubber of polyetherschuimvulling.

Meubelstoffeerderij D. Elsgeest & Zn staat voor:

  • 85 jaar ambachtelijke vakmanschap met eigen werkplaats;
  • Meubelrestauratie en meubelstoffering voor o.a. kussens en op maat gemaakte bekleding;
  • Een uitgebreide collectie tapijten; modern tot klassieke tapijten;
  • Handgemaakte en machinaal Perzische tapijten en traplopers.

Wij werken met meubelstoffen van diverse materialen en in diverse kleuren en kwaliteiten. Wij kunnen al uw wensen voldoen en uw stoel of bank een nieuw kleurtje geven. Dit doen wij geheel naar uw wensen. Bij D. Elsgeest & Zn hebben wij ook kant en klare meubels. U bent van harte welkom om deze bij ons te komen kijken. In ons assortiment hebben wij tevens tapijten.

Ontvangt u graag meer informatie over onze meubelstoffering voor in Noordwijk? Of zoekt u juist naar een nieuwe tapijt voor in Noordwijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar d.elsgeest@kpnplanet.nl of bel naar 071 – 401 24 70.

U vindt onze meubelstoffeerderij D. Elsgeest & Zn aan de Zuidstraat 56 in Katwijk aan Zee. Wij zijn  geopend op:

Maandag, Dinsdag, Woensdag en vrijdag: van 9.00 uur tot 18.00 uur.
Donderdag: van 9.00 uur tot 21.00 uur.
Zaterdag: van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Nieuwe tapijt in Noordwijk?

Bij D. Elsgeest & Zn hebben wij ook een uitgebreide collectie tapijten. Een ieder kan bij ons het ideale tapijt vinden voor in Noordwijk. Wij hebben van klassiek tot modern, van handgemaakt tot machinaal. Onze tapijten komen onder andere uit het vroegere Perzie (Iran), Afghanistan, Pakistan, India, Nepal, België en Nederland.

Bent u op zoek naar een nieuw tapijt voor in Noordwijk? Kom dan direct langs en bekijk onze uitgebreide collectie tapijten! Ook geven wij u graag uitleg over de verschillende soorten tapijten. Wij staan altijd voor u klaar.

Kunt u niet kiezen tussen een aantal tapijten? Wij bieden u nu ook de mogelijkheid om deze in uw huiselijke sfeer te bezichtigen, zodat u tot een optimale beslissing kunt komen. Kom dus direct langs en kies uw ideale tapijt voor in Noordwijk!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »