Over D. Elsgeest & Zn.

Wie zijn wij ?

 

Elsgeest Woninginrichting & Meubelstoffering

Ons familiebedrijf bestaat sinds 1928 en kent een lange geschiedenis. Inmiddels staat met eigenaar Dirk Elsgeest de derde generatie voor u klaar. Wat begon met alleen woninginrichting is inmiddels uitgegroeid tot een allround woningbedrijf wat zich onderscheidt in  kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap. In deze korte inleiding proberen wij u een korte indruk te geven welke diensten wij aan onze klanten willen en kunnen leveren. Voorop staat daarbij kwaliteit en vakmanschap, maar vooral een persoonlijke relatie met een tevreden klant.

 

Wat wij doen?

Kort samengevat biedt D. Elsgeest & Zn. haar klanten : Gedegenheid, vakkennis en vakmanschap, een breed internationaal en exclusief meubelstof-assortiment in een de juiste prijs/kwaliteitverhouding. Wij bieden u de zekerheid van goed afgeleverd werk.

Het herstofferen van meubels, leggen van vloerbedekking en vloeren is maar een kleine greep uit wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Ook voor het reinigen van meubels, vloeren, vloer- en tafelkleden bent u bij ons aan het juiste adres.

 

 

Een paar voorbeelden:

Vloerkleden & Tafelkleden.

Elsgeest & Zn heeft zich door de jaren heen weten te specialiseren in vloerkleden en tafelkleden, waarvan de meeste zich kenmerken door het feit deze met de hand zijn vervaardigd. Vroeger veel voorkomend, lopen vele klanten nu tegen het feit aan dat de meeste woninginrichters en tapijtwinkels deze niet meer in het assortiment voeren. Echter, bij D. Elsgeest & Zn. bent u nog aan het juiste adres, binnen onze winkel hebben we nog vele unieke vloer- en tafelkleden op voorraad, waarvan veelal slechts een enkel uniek exemplaar voorradig is. Graag nodigen wij u uit om via deze nieuwe webshop alle voorradige vloer-en tafelkleden te bekijken.

 

Meubelstoffering.

Een goede meubelstoffeerder, met kennis van de oude technieken, is tegenwoordig moeilijk te vinden. Maar; zoekt u een bedrijf met liefde voor het vak en nog volop thuis in de vertrouwde technieken? Dan bent u bij Elsgeest aan het juiste adres!

 

Sinds 1928 hebben wij ervaring met het stofferen van alle soorten meubels, varierend van eetkamerstoelen tot banken (groot & klein), fauteuils, feitelijk alle meubels waarin stiffen zijn verwerkt. Het meest wat er bij D. Elsgeest & Zn gestoffeerd wordt zijn met name de stoelen.

 

Tegenwoordig worden er nog weinig echt ambachtelijk gemaakte meubelen verkocht. Deze meubelen kenmerken zich echter door een uitstekend zitcomfort en authentieke uitstraling. Veelal zijn dit soort meubelen niet meer terug te vinden bij de modernere woninginrichters. Wat wij vaak bij onze klanten merken is dat men persoonlijk zeer veel waarde hecht aan de eigen persoonlijke woninginrichting en wil men er feitelijk geen afstand van doen, ondanks dat de tand des tijds en slijtage knaagt aan het oude vertrouwde zitmeubel.

 

Daarom heeft het zeker een meerwaarde om uw oude stoel opnieuw te bekleden. Zoals gezegd, ook heeft men vaak emotionele herinneringen aan het eigen meubelstuk. Goed (her)stofferen is echter een intensief en tijdrovend aspect, waar een bepaalde prijs aan hangt. Toch na herstoffering (en indien nodig reparative), zijn onze klanten blij verrast.

 

Wanneer echter de klus is geklaard merken wij dat onze klanten blij verrast zijn met hun authentieke meubelstuk in een nieuw jasje, in veel gevallen verwacht men dat niet. Het roept vaak prettige  en nostalgische herinneringen op. Maar let op : Meubelstoffering is echt een vak apart. Dit authentieke vak is echter niet in één dag te leren. Goed herstel- en stofferen kost de nodige uren, waarbij vaak ook de originele materialen bij thuishoren. Alles gebeurt op authentieke manier, de singels, de nageltjes kop-aan-kop, het crin en de veren.  Deze vaklui bestaan nog!

 

Wij leveren een ruime keuze uit vele stoffen van diverse merken en leveranciers. Ook |D. Elsgeest & Zn. behoort nog tot het kleine gilde van hoogwaardige meubelstoffeerders die het vak nog op de authentieke en ambachtelijke wijze uitvoeren.

 

Dus zoekt u een betrouwbaar en kundig bedrijf voor uw meubelstoffering in West-Nederland? Neem dan contact op, wij adviseren u graag en beantwoorden uw vragen altijd vrijblijvend!

 

 

Tapijt, vloeren en vloerbedekking.

Bij de (her)inrichting van uw woning kunt u gewoonweg niet voorbij gaan aan de talrijke voordelen van vloerbedekking. Geen enkele andere vloerbekleding brengt zoveel warmte en sfeer in uw eigen huis als tapijt. Uw interieur wint meteen aan comfort.

 

Niks zo gezellig als lekker languit voor de open haard met een spannend boek of je tablet in de aanslag. Of loopt u liever blootsvoets in de kamer rond om die unieke sensatie van zachtheid onder de voeten te voelen? Dat aangename gevoel van tapijt maakt van een huis echt een “thuis”.

 

Tapijt is een hedendaagse vloerbedekking verkrijgbaar is vele tinten, dessins en structuren. D. Elsgeest & Zn levert de hoogste kwaliteit van bekende merken en leveranciers op een eigen persoonlijke manier. De creatieve mogelijkheden zijn onuitputbaar en kleden elke ruimte in uw woning, zowel modern als klassiek, op een geheel eigen en persoonlijke manier aan. Neemt u eens een kijkje in onze nieuwe webshop. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden en materialen die beschikbaar zijn voor een persoonlijke keuze.

 

Tenslotte :

Bij Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden en diensten die, naast hetgeen boven beschreven staat. Wilt u daar meer weten, neemt u dan ook in dat geval contact met ons op. Vragen staat vrij en in onderling overleg zijn vaak meer mogelijkheden beschikbaar dan u op het eerste gezicht zou denken.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »