Verzenden Retourneren Leveringstijden

 

Bedenktijd/ Retour / Leveringstijden.

Uiteraard  kan het wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft als klant het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Wel moet u ons als bedrijf binnen die termijn van 14 dagen op de hoogte stellen, bij voorkeur per email. Een annulering mag ook telefonisch worden doorgegeven, doch wij zullen u altijd verzoeken een telefonische annulering per email te willen bevestigen.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons bedrijf zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van het gewicht en het formaat van het retourneren packet. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. U dient er wel rekening mee te houden, dat bepaalde produkten relatief zwaar zijn, derhalve kunnen de retourkosten hoger zijn dan u wellicht op het eerste gezicht verwacht.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Product ruilen?

Wilt u een eerder gekozen product ruilen? Dat behoeft helemaal geen probleem te zijn. Met name bij kleden op zicht komt dat regelmatig voor. Indien dit voorkomt, kunt u hiervoor contact opnemen met [email protected] Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. In voorkomende gevallen zullen we ook zelf contact met u opnemen om vooraf vast te kunnen stellen of alle aangegeven bezorggegevens in orde zijn. Wij doen dit met name bij de grotere bestellingen, dus het is geen standaard service.

 

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Gezien echter de aard van onze produkten en diensten op het gebied van woninginrichting is het voor ons niet mogelijk om direct te leveren. U dient rekening te houden met een verzendtermijn van enkele (werkdagen) Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling langer duren.

Op de betreffende productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. In veel gevallen nemen wij altijd telefonisch contact op om aflevering met u door te nemen. Deze procedure maakt vooraf veel duidelijk.

De vermelde prijzen zijn altijd inclusief verzendkosten (binnen Nederland en Belgie). Buiten deze landen stellen wij in overleg een toeslag per bestelling vast, afhankelijk van het bestelde product, gewicht en te verkiezen verzendwijze.

Levering verloopt via de postbode of onze pakketbezorger . Over het algemeen zal de aflevering van het product na aanlevering bij onze verzender, bij u als klant de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas is het voor ons niet mogelijk het exacte moment van aflevering te garanderen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »